Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

 

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς courier  (εξαιρούνται οι Αυτόματοι Πωλητές)

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με την ELTA courier για την αποστολή των δεμάτων όπου έχουμε εξασφαλίσει μια ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των παραγγελμένων προϊόντων. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-4 εργάσιμες μέρες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και 4-7 εργάσιμες ημέρες σε νησιά και δυσπρόσιτους προορισμούς (ορίζονται από την courier).

Στις περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από το δίκτυο Elta courier η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας πατήστε στον σύνδεσμο πιο κάτω:

https://www.elta-courier.gr/network

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο δέμα σπασμένο η ταλαιπωρημένο μην το παραλάβετε. Αν παραλάβετε κάποιο δέμα όπου δεν έχει εξωτερικά φθορές αλλά τα προϊόντα είναι σπασμένα μέσα, επικοινωνήστε την ΙΔΙΑ μέρα μαζί μας και ταυτόχρονος κάντε αναφορά ζημιάς στην courier. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διευθετήσουμε το πρόβλημα.

Η επιχείρηση μας συσκευάζει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα τα δέματα ώστε να μην προκύψει ζημιά κατά την μεταφορά τους.

 

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία γενικών μεταφορών ισχύει για ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ

Για προϊόντα/δέματα μεγάλου όγκου (π.χ. Αυτόματοι Πωλητές) σας προτείνουμε η αποστολή να γίνεται με μεταφορική εταιρία λόγου ασφαλέστερης μεταφοράς και αποφυγής ζημιών . Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες που έχουν προορισμό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

 

1) Παράδοση «επί πεζοδρομίου» της διεύθυνσης σας. - Εξαιρούνται τα νησιά. Γίνεται παράδοση στο πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας της περιοχής σας.

2) Αποστολή με μεταφορική που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

3) Παραλαβή από το κατάστημα μας: Ατταλείας 18, 16231 Αθήνα 

Κόστος μεταφοράς Courier

Για δέματα έως 2 κιλά το κόστος μεταφοράς είναι 6,00€ για μεταφορά εντός Αττικής, ή 9€ για μεταφορά σε άλλη πόλη της Ελλάδας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 5,20€

Στην σελίδα της ΕΛΤΑ courier μπορείτε να παρακολουθείτε που βρίσκετε η αποστολή των προϊόντων που παραγγείλατε πληκτρολογώντας τον αριθμό αποστολής που θα λάβετε από την επιχείρηση μας με e-mail. https://www.elta-courier.gr/search

Κόστος μεταφοράς με μεταφορική εταιρεία

Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 20,00€ και διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του αυτόματου πωλητή όπως επίσης και τον τελικό προορισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-7656600 για να σας ενημερώσουμε.