Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  1. Αρχική
  2. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η FANCO δραστηριοποιείται από το 1998 στον τομέα της αυτόματης πώλησης τυποποιημένων προϊόντων αναψυκτικών και ροφημάτων. Το ιδιόκτητο κτήριο που στεγάζεται στο Βύρωνα πληρει τις προϋποθέσεις για την αποθήκευση και διανομή των μηχανημάτων και προϊόντων που διακινεί.

 

Η FANCO είναι πιστοποιημένη κατά το διεθνές πρότυπο ISO 22000 (HACCP) από το 2006.

 

Στοχεύοντας στην ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών στους αυτομάτους πωλητές εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις όπως χρήση χαρτονομισματοδεκτη ή cashless συστήματος, συνδυασμός μηχανημάτων κλπ.

 

Προμηθευτές μας είναι ελληνικές και ξένες εταιρείες που καλύπτουν προϋποθέσεις πληρότητας και εξυπηρέτησης. Οι Συνεργάτες μας που εφοδιάζουν τα μηχανήματα χειρίζονται συστήματα φορητής τιμολόγησης επι αυτοκινήτου και έχουν την δυνατότητα άμεσης και εύκολης αλλαγής οποιουδήποτε προϊόντος όταν εσείς το ζητήσετε.

Ο κάθε αυτόματος πωλητής εφοδιάζετε με κερματοδέκτες τελευταίας γενιάς (Σύστημα αναγνώρισης SONAR), δίνουν ρέστα ενώ απορρίπτουν τυχόν ψεύτικα νομίσματα επίσης μπορεί να συνδυαστεί και χαρτονομισματοδέκτης ώστε ο αυτόματος πωλητή να μπορεί να δεχθεί για πληρωμή και χαρτονόμισμα.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ATHLETIC & FITNESS 2016»