Τρόποι Πληρωμής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Πληρωμής

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Στο κατάστημα FANCO υπάρχουν τέσσερις εύκολοι και γρήγοροι τρόποι πληρωμής που σας εγγυώνται την σίγουρη και ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας.

 

1.Με αντικαταβολή

 

Με την παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας γίνεται και η πληρωμή στον οδηγό της Elta courier που θα σας φέρει την παραγγελία με επιβάρυνση 5,20€ (Κόστος αντικαταβολής)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για παραγγελίες άνω των 300€ όπως και για ΑΥΤΌΜΑΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΈΣ (ανεξαρτήτως ποσού) ή ογκώδη ανταλλακτικά η πληρωμή γίνεται ΜΟΝΟ με κατάθεση στην τράπεζα/web banking ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας στους λογαριασμούς της

FANCO 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

 

1) Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR56 0171 0240 0060 2414 884 961

 

2) ALPHABANK

IBAN: GR74 0140 1720 1720 0200 2004 298

 

Δικαιούχος Λογαριασμών: Αφοι Φούκα Ο.Ε.

 

Προσοχή: Στην αιτιολογία κατάθεσης είναι βασικό και απαραίτητο να αναγράφεται το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ που έχετε δώσει στην παραγγελία

(ηλεκτρονική είτε τηλεφωνική) ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που υπάρχει στο email επιβεβαίωσης (ηλεκτρονική παραγγελία) για την διεκπεραίωση της παραγγελίας.

 

Τα έξοδα εμβάσματος που προκύψουν, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα στην οποία ΔΕΝ ανήκει ο λογαριασμός μας, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Σε περίπτωση που επιλεγεί κάτι διαφορετικό στην κατάθεση, θα ζητηθεί να κατατεθεί η διαφορά.

 

Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν τα χρήματα εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

 

3. Μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας

 

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ALPHABANK εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγή σας.

Κατά τη διαδικασία αγοράς με πιστωτική η χρεωστική κάρτα, ανακατευθύνεστε από το site της επιχείρησης μας αυτομάτως στον secure server ( ασφαλή διακομηστή) «ePos Paycenter» Redirection της Τράπεζας ALPHABANK για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Σε αυτή τη σελίδα (ασφαλής διακομηστής) όπου θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, εξασφαλίζεται με απόλυτο τρόπο η ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας σας στο «ePos Paycenter» της Τράπεζας ALPHABANK με τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης «SSL encryption 128-bit» μέγεθος κλειδιού.

 

Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι:

VISA και MASTERCARD πιστωτικές όλων των Τραπεζών

VISA και MASTERCARD χρεωστικές όλων των Τραπεζών

MAESTRO χρεωστικές κάρτες

VISA και MASTERCARD προπληρωμένες όλων των Τραπεζών

 

4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημα

FANCO 

Παραγγέλλετε online από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε την παραγγελία σας πληρώνοντας μετρητά η με κάρτα στο φυσικό κατάστημα μας:

Ατταλείας 18, 16231 Αθήνα– Τηλ. 210-7656600